Vin

Vin

Vin

FILTER FÖR VINPRODUKTION

HÖGKVALITATIVA VINFILTER FÖR EN REN OCH SMAKRIK PRODUKT

Att skapa en unik ”bouquet” med intensiv smak och färg är en delikat balansgång. Där är alla steg av filtrering, från inkommande vatten till steget när jäst och bakterier avlägsnas blir viktiga för att upprätthålla balansen i din produkt. Våra vinfilter säkerställer att din produkt håller önskad kvalitet och smak. Samtliga vinfilter lever upp till de hårda krav som finns inom dryckesindustrin.

Vid framställning av produkter inom livs- och dryckesindustrin krävs det att man har en säker produktion. Ett enda misstag kan leda till dåligt rykte och det kan vara förödande för hela verksamheten. Därför är det viktigt att investera vinfilter som garanterar en säker och ren produkt. Colly Filtreringsteknik erbjuder produkter som uppfyller de senaste lagkraven inom livsmedelsbranschen. Produkterna är tillverkade för att hantera de mest rigorösa gränsvärdena och är godkända att användas av livsmedelsbranschen, vilket är en del i att säkerställa din vinproduktion.

FILTERHUS, FILTERELEMENT OCH ANDRA FILTRERINGSPRODUKTER FÖR VINPRODUKTION

Vi erbjuder ett stort utbud av filterprodukter för vinproduktion, exempelvis filterhus som är användarvänliga, hållbara samt ger en säker produktion. En annan filterprodukt som vi erbjuder är filterelement, som säkerställer låg absorption i kombination med utmärkt mekanisk stabilitet. Den höga flödeshastigheten och livslängden möjliggör en kostnadseffektiv filtrering före tappning.

Oavsett vilket vinfilter du väljer matchar samtliga filter kraven för att du ska få en säker vinproduktion. Är det en filterpåse du behöver kan vi hjälpa dig att ta fram detta med tillhörande påsfilterhus som är lämplig för din applikation. De finns i flera olika material, storlekar och filtreringsgrader. Med rätt filter för vinproduktion får du det vin du önskar, som är stabilt och har bra klarhet.

Har du frågor om filter för vinproduktion, välkommen att kontakta oss – vi hjälper dig och sätter dina önskemål i centrum.