Öl

Öl

Öl

FILTER FÖR ÖLBRYGGNING

EFFEKTIVA FILTERLÖSNINGAR FÖR BRYGGERIER

Öltillverkningen måste uppfylla höga krav för att bevara den unika smaken av en viss brygd. Att skapa en unik produkt och upprätthålla smakerna från flaska till flaska, från bryggeri till bryggeri kräver stor precision. Colly Filtreringsteknik erbjuder ett komplett program av ölfilter som säkerställer hela produktionen

FILTRERA ÖLEN FÖR EN TRYGG TILLVERKNING OCH REN PRODUKT

Vid tillverkning av produkter inom livs- och dryckesindustrin krävs det att man har en säker produktion, där våra ölfilter klarar dryckesindustrins lagkrav. Ett enda felsteg kan ge dåligt rykte, vilket kan vara förödande för bryggeriet. När du investerar i filtrering från Colly tryggas produktionen och ger en säker produkt. Produkterna klarar de mest rigorösa gränsvärdena, vilket säkerställer din ölproduktion.

KOMPLETT SORTIMENT AV ÖLFILTER

Colly Filtreringsteknik erbjuder ett stort utbud av filterprodukter för bryggerier som exempelvis användarvänliga filterhus. Vid köp av en filterpatron kan vi vara behjälpliga med att ta fram ett filterhus som är anpassad efter just din applikation. De finns i flera olika storlekar, material och filtreringsgrader. Med rätt filtreringslösning för bryggerier får du den öl du vill ha som bevarar samma kvalitet, flaska efter flaska. Oavsett vilken filtrering vid ölbryggning du väljer från Colly Filtreringsteknik, så garanterar samtliga ölfilter en säker produktion.

Har du frågor om filterlösningar för bryggerier, välkommen att kontakta oss – vi sätter dina önskemål i centrum.