Gas (livs- & läkemedel)

GASFILTER (LIVS- OCH LÄKEMEDEL)

FILTRERING AV GAS, LUFT OCH ÅNGA

Oavsett om du vill rena gasen från partiklar eller separera bort vätskeaerosoler har vi kompetensen och utrustningen för er. Dessa gasfilter separerar bort vätskeaerosoler samt renar gasen från partiklar och garanterar att du får en säker produkt. Colly Filtreringsteknik erbjuder den rätta kompetensen och utrustningen för er där vi har de senaste lösningarna på filter för gas, ånga och luft för livsmedels- samt läkemedelsproduktion. Gasfilter för livsmedelsproduktion och läkemedelsproduktion skyddar mot många olika föroreningar.

REN GAS MED EFFEKTIVA FILTERLÖSNINGAR

För att optimera våra processer ser vi alltid till att aktivt erbjuda våra kunder högkvalitativa gasfilter för läkemedelsproduktion samt filter för livsmedelsproduktion som garanterar en säker produkt. Med våra gasfilter klarar din tillverkning dagens och framtidens krav - gasen blir helt ren och fri från vätska. Detta bidrar till att produktiviteten ökar samtidigt som du får sänkta kostnader. Colly Filtreringsteknik är certifierad enligt Iso 9001 och sedan 2002 enligt Iso 14001. Med våra filter blir det mindre påfrestningar och ökad tillgänglighet för den personal som ska hantera filter – allt för att arbetsmiljön ska bli så bra som möjligt. 

NÄR TILLVERKNINGEN AV LIVSMEDEL OCH LÄKEMEDEL STÄLLER HÖGA KRAV PÅ REN GAS

Colly Filtreringstekniks hydrofobiska luftfilter tar bort partiklar och håller gasen fri från fukt. Du får en ökad produktivitet samtidigt som kostnaderna sänks eftersom det blir minskad produktbortfall med gasfilter för läkemedelsproduktion och livsmedelsproduktion.

Har du frågor om filtrering av gasfilter för livsmedels- och läkemedelsproduktion, välkommen att kontakta oss – vi hjälper dig.