Stål

Stål

Stål

FILTRERINGSLÖSNINGAR FÖR STÅLINDUSTRI

 

RENT VATTEN VID STÅLPRODUKTION ÄR EN GARANTI FÖR ÖKAD LÖNSAMHET

Vi på Colly garanterar att du får rent vatten då vi använder oss av den senaste tekniken och innovativa lösningar inom filtreringsteknik. Detta leder till att din lönsamhet förbättras. Med rätt teknologi och stor kunskap säkerställer vi att vattenkvaliteten är på topp hela vägen. Genom att ständigt utvecklas kan vi möta dina framtida behov. För att garantera en hög lönsamhet är rent vatten en viktig del i processen. Vi säkerställer att dina känsliga instrument, dysor och mekaniska lösningar skyddas på bästa sätt.

NÄR SKÄR- OCH TVÄTTVÄTSKOR FÖR STÅLINDUSTRIMASKINER SKA RENAS

Dina behov av tillsatser minskas tack vare våra effektiva metoder där vi renar och separerar emulsioner och skärvätskor. Vi kan erbjuda lösningar för både enskilda applikationer eller helautomatiska system för stora flöden. Vi på Colly säkerställer minskade kostnader för deponi som leder till att ni får en bättre arbetsmiljö.

INDUSTRIMASKINERNAS HYDRAUL- OCH SMÖRJSYSTEM

Med den miljövänligaste och modernaste designen skapar vi en större tillgänglighet. Vi garanterar renhet i drift även under de tuffaste förhållanden inom gruv- och stålindustrin, där vi säkerställer driften på smörj- och hydraulsystem.

MINSKA UNDERHÅLLSKOSTNADERNA MED FILTERAPPLIKATIONER

Med Collys filterlösningar för stålindustrin förenklar du ditt underhåll, ökar livslängden på dina filterapplikationer och förbättrar arbetsmiljön. Du slipper onödiga och dyra produktionsstopp genom att använda våra övervakningsinstrument. Med Collys senaste industrifilter för stålproduktion behöver du inte heller utföra tunga lyft vid filterbyte.

MILJÖVÄNLIGARE FILTER GER LÄGRE KOSTNADER

Colly levererar industrifilter för stålproduktion som leder till att dina kostnader för avfall minskas väsentligt. Detta kommer att leda till att energiförbrukningen bli betydligt mindre och därmed även C02-utsläpp. Oavsett vilka filterlösningar du behöver, kan vi leverera det till dig.

Se vår film om filtrering inom stålindustri.