hydraulik & smörjsystem

hydraulik & smörjsystem

Hydraulik & Smörjsystem

FILTER FÖR HYDRAULIK OCH SMÖRJSYSTEM

OLJE- & HYDRAULFILTER

Colly erbjuder alltid en garanterat ren drift, ökad tillgänglighet och miljövänlig design med lång livslängd. Att erbjuda problemfri drift med högkvalitativa oljefilter är ett av våra starka konkurrensmedel.

Vi har lösningar för flera typer av applikationer inom t.ex. hydrauliksystem och smörjsystem samt växellådor. Vi har aggregat för att ta bort både bundet och fritt vatten. Samtliga är utrustade med vattensensor som mäter vattenhalten. Väl fungerande olje- och hydraulfilter är av mycket stor vikt för lång livslängd och problemfri drift av hydraul- och smörjsystem.

OLJEFILTER FÖR ALLA TYPER AV INDUSTRIAPPLIKATIONER

Colly Filtreringsteknik har ett stort utbud av oljefilter för industrin. Vi har exempelvis filterhus, som reducerar avfallskostnaden, samt den senaste generationens filterelement med högt effektivitetsvärde som är specifikt framtagen för smörj- och hydraulikapplikationer. Våra filterelement har optimal prestanda och funktion och är testad för cykliska förhållanden i flöde och tryck.

FILTERPRODUKTER MED LÅNG LIVSLÄNGD FÖR HYDRAULIK OCH SMÖRJSYSTEM

En av våra starkaste konkurrensmedel är att vi kan erbjuda filterprodukter med problemfri ren drift, ökad tillgänglighet, miljövänlig design och lång livslängd. Detta säkerställer driften inom industrin. Även i de tuffaste förhållanden garanterar och säkerställer vi renhet i driften som medför förenklat underhåll och du slipper tunga lyft vid filterbyte, vilket ger en bättre arbetsmiljö. Oavsett om du är i behov av filterhus, filterelement eller transmissionsfilter så hittar du produkterna hos oss - förstklassiga oljefilter för industrin till hydrauliksystem och smörjsystem.

Har du frågor om våra oljefilter eller andra filterprodukter, välkommen att kontakta oss – vi hjälper dig