Livsmedel

Livsmedel

Livsmedel

FILTRERINGSLÖSNINGAR FÖR LIVSMEDELSINDUSTRI

FILTER FÖR REN ÅNGA

Med våra filter för livsmedelsproduktion, kan vi säkerställa att du alltid har ren ånga i dina processer. Vi hjälper dig att säkra din process så att du får tillgänglighet i produktionen. Med våra filterlösningar kan vi garantera att inga onödiga missöden sker och att din produktion är säker. Hållbarhet är en viktig del inom livsmedelsindustrin, där kraven hela tiden ökar. Vi ser också till att din verksamhet kan leva upp till miljökraven, vilket bidrar till ökad konkurrenskraft. 

FILTERSYSTEM FÖR REN LUFT

Med våra produkter inom filter för livsmedelsproduktion har du konstant ren luft till din process. Du säkerställer din produkt och får en lönsam produktion utan kontamineringar. Att leva upp till miljökraven är inte endast gynnsamt för miljön – du får även en konkurrensfördel samt ökad lönsamhet. Alla blir därmed vinnare med dessa filterlösningar. Vi på Colly utvecklas ständigt för att leva upp till dina framtida krav och genom att alltid ligga i framkant med de senaste lösningarna kan vi garantera ren luft, rent vatten och ren ånga.

RENT VATTEN GENOM FILTRERING GER LÄGRE VATTENKONSUMTION

Vem vill inte öka sin produktivitet och få lägre vattenkonsumtion samt förbruka mindre energi, minimera kemikalieanvändningen och därmed även få lägre kostnader. Vi har allt från helautomatiserade lösningar av inkommande vatten till det enskilda filtret i produktionen. Alla våra filterlösningar för livsmedelsindustri garanterar rent vatten. 

FOOD CONTACT COMPLIANCE

Våra filterlösningar för livsmedelsindustri verkar i samförstånd med de senaste lagkraven inom branschen. Våra produkter är framtagna för att klara de mest rigorösa gränsvärden och är godkända för att användas inom livsmedelsbranschen. Detta säkerställer din process, vilket garanterat gynnar verksamheten och miljön.