FILTER FÖR INDUSTRIAPPLIKATIONER

Colly Filtreringsteknik har ett stort utbud av filter för alla olika typer av industriapplikationer. Vi har exempelvis filter för industrier som hanterar vatten, kemikalier och gaser. Utöver det har vi även filter för dryckesbranschen, såsom filter för öl, vin och sprit. Oavsett med vilken applikation du använder våra filter är samtliga miljövänliga, effektiva och säkra – allt för att öka driftsäkerheten, minska miljöpåverkan och förbättra din lönsamhet.

Vi har högkvalitativa filter för applikationer inom industrin där funktion och prestanda säkerställer en ren produktion. Vi har den rätta kapaciteten för att möta dagens och framtidens krav och kan erbjuda filter som passar alla typer av applikationer. Dessa filter garanterar att din produkt uppnår önskad renhet och kvalitet. Vi har kvalitetskontrollerade filtersystem som är CE-certifierade, med lång livslängd, bra användarvänlighet och som kan uppnå den renhet som krävs för verksamheten. Vi är experter på att ta fram det filter som passar just din applikation.

FILTER FÖR ALLA TYPER AV APPLIKATIONER

Vi har ett eget laboratorium där vi kan analysera filtreringen, vilket leder till att vi alltid kan rekommendera dig det filter som ger bäst avkastning för just din verksamhet. Det är även enkelt för dig att följa provsvar, trender och rapporter via en webbportal. Colly Filtreringsteknik har den utrustning som krävs för att du ska få en ren produktion.

Filtrering är betydelsefullt för att säkerställa lönsamheten – vi erbjuder filter för alla olika typer av applikationer, där samtliga filter ökar produktiviteten samtidigt som destruktionskostnaderna minskas. Oavsett om du önskar enskilt filter i produktionen eller helautomatiska lösningar har Colly Filtreringsteknik de tekniska kunskaper som fordras för att nå maximal effekt där mekaniska tätningar och kritiska instrument får ett verksamt skydd.

Hittar du inte din applikation? Vi kan kanske hjälpa dig ändå!