Colly anordnar ännu en gång filterskola – lär dig grunderna inom filtreringsteknik den 18–19 november

Lär dig grunderna inom filtrering och filtreringsteknik

Återigen anordnar Colly Filtreringsteknik en filterskola som vänder sig till industriarbeterate inom hydraulik- och smörjsystem. Här får som vanligt alla deltagarna en grundläggande utbildning av filtreringsteknik som lärs ut genom en kombination av föreläsningar och olika grupparbeten.

Varför behöver man över huvud taget behöver ett filter?

På Filterskolan får du lära dig sådana grundläggande saker som varför man behöver ett filter och hur dessa faktiskt skyddar maskiner från föroreningar som kan leda till haverier. Man får också lära sig om materialen som de olika filterpatronerna är tillverkade i och hur uppbyggnaden i dessas struktur förbättrar filtreringsprocessen. Du får lära dig skillnaden på begrepp så som filtrerings- och avskiljningsgrad. Collys filterskola är ett utmärkt tillfälle att också träffa folk i liknande industrier som din egen där ni kan utbyta värdefull kunskap mellan varandra.

Colly årliga filterskola anordnas återigen nära dig

Vår filterutbildning i år pågår under en och en halv dag dit alla företag nu är välkomman att anmäla sig. Kontakta oss för att veta mer om var och under vilka tider filterskolan äger rum. Se då också till att berätta mer om vilken typ av industri ni är verksamma i så att vår utbildare kan anpassa utbildningsmaterial och göra det så relevant som möjligt.  

 

Klicka här för att läsa mer!